E-Zorg Extra Diensten

Wij leveren de beste ondersteunende techniek, zodat jij de best mogelijke zorg kunt aanbieden. E-Zorg verbindt zorgprofessionals met elkaar. Op een betrouwbare, efficiënte en veilige manier. Samen met jullie maken we de zorg steeds wat efficiënter en beter!

Voor klanten van E-Zorg bieden we nog een aantal bijzonder praktische extra services aan:

Pinnen via de E-Zorg verbinding

Je kunt ook prima patiënten/cliënten laten pinnen via de E-Zorg verbinding, door gebruik te maken van pinnen over IP (PoIP). Onze beveiligde verbinding wordt dan gebruikt om snel pinbetalingen te doen en transacties te verwerken. Je hebt dan hiervoor dus geen extra lijn meer nodig.

  • Pinnen over IP: snel en veilig

Alarm via de E-Zorg verbinding

Een alarmsysteem heeft altijd een veilige verbinding nodig. Heb je een E-Zorg verbinding, dan kun je het alarm ook via onze lijn laten verlopen naar de organisatie die de alarmmeldingen verwerkt. Er is dan altijd een betrouwbare verbinding met de alarmcentrale je hebt geen extra DSL-verbinding meer nodig.

  • Alarm over IP, maakt extra DSL-lijn overbodig

Werkplek in de Cloud

De Werkplek voor de zorg is een digitale werkomgeving, waar je altijd gebruik van kunt maken, via je eigen PC, een tablet of een mobiel. Deze werkomgeving bevindt zich in een van de veilige datacenters van KPN. Je werkplek is meteen helemaal compleet en voorzien van alle programmatuur die je nodig hebt. Hij wordt automatisch beveiligd en up-to-date gehouden. Je kunt hiermee vanaf iedere locatie, op ieder moment via vrijwel ieder device werken.

  • Werkplek in de Cloud: Automatische software-updates en virusdetectie

(Mobiele) Netwerk back-up

Onze verbinding kent een uptime van meer dan 99,56%, maar voor het geval zich toch een verstoring van de vaste verbinding voordoet, hebben wij een mobiele back-up router die het signaal direct overneemt. De mobiele back-up maakt geen gebruik van het openbare internet. Alle communicatie blijft dus binnen de beveiligde omgeving van het E-Zorg netwerk. De storing op het vaste netwerk wordt automatisch door E-Zorg gedetecteerd en volgens het reguliere proces verholpen. Als de storing voorbij is, schakelt de router terug naar het vaste netwerk. Inmiddels gebruiken al meer dan 1000 van onze klanten deze back-up oplossing

  • Mobiele backup: Standaard meegeleverd bij glasvezelverbindingen