Partners

Op deze pagina vind je een overzicht van onze partnerships met verschillende partijen verdeeld over de verschillende domeinen waar men actief is. Wil je ook partner worden neem dan contact met ons op!

Applicatieleveranciers

CompuGroup Medical

CompuGroup Medical Nederland is een 100% dochter van CompuGroup Medical AG. In Nederland bedient CompuGroup Medical meer dan 3200 klanten in de eerstelijns zorg (Huisartsen, Apotheekhoudende Huisartsen, Apotheken, Zorggroepen, Politheken, HAP), met meer dan 200 medewerkers verdeeld over 2 locaties (Echt, Zoetermeer). CompuGroup Medical Nederland levert ook de hardware- en netwerkinstallaties en bijbehorende gebruikerstrainingen. De gebruikers van onze software zijn vertegenwoordigd in de gebruikersvereniging ATLAS (huisartsen, apotheekhoudende huisartsen), Farmakeur (Apotheken) en HAgeDis (HAP). In samenspraak met de gebruikersvereniging worden continu nieuwe toepassingen ontwikkeld en bestaande toepassingen uitgebreid.

Copernicus

Copernicus is, met het eigen Niklas Integratieplatform, specialist op het gebied van veilige en betrouwbare gegevensuitwisseling. De KPN Medische Berichtenservice (MBS) is door ons ontwikkeld en wordt gebruikt als toepassing voor veilige en efficiënte digitale gegevensuitwisseling in de zorg. In samenwerking met KPN E-Zorg zijn al een groot aantal zorgverleners operationeel met de MBS en worden via onze gezamenlijke service miljoenen berichten per jaar verstuurd. Daarnaast leveren wij digitale oplossingen voor de zorg die zijn gericht op logistiek, voorraadbeheer en het registreren en traceren van medische en niet-medische artikelen, instrumenten, apparatuur, weefsel en patiënten.

Faxservice

Faxservice levert betrouwbare en veilige digitale faxoplossingen binnen de zorg. Binnen de sector wordt nog vaak gebruik gemaakt van analoge faxapparaten. Een ziekenhuis stuurt en ontvangt gemiddeld bijvoorbeeld zo’s 300.000 faxen per jaar. Door over te stappen naar een digitale faxoplossing, kan de branche miljoenen besparen op faxapparaten, onderhoud, papier en toners. Faxservice heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen de zorgsector en door extra beveiligingsmaatregelen wordt het versturen van vertrouwelijke documenten een stuk veiliger. Onze applicatie is eigen beheer ontwikkeld, redundant opgezet en wordt 24/7 gemonitord. De faxoplossing kan daarnaast ook binnen uw eigen zorgsoftware geïntegreerd worden.

PharmaPartners

PharmaPartners ontwikkelt en beheert zorgsystemen voor huisartsen, huisartsenposten, openbare- en ziekenhuisapotheken, medisch specialisten en geïntegreerde eerstelijns zorgorganisaties. Samenwerken is de basis van ons bedrijf en onze IT-oplossingen. Met innovatieve ontwikkelingen dragen we bij aan kwalitatief hoogwaardige, betaalbare, doelmatige en toegankelijke zorg.

Promedico

Promedico Groep B.V. (hierna: Promedico) is een toonaangevende softwareleverancier van informatiesystemen voor geïntegreerde zorg. Een krachtige, innovatieve organisatie met ruim drie decennia kennis en ervaring in de eerstelijnsgezondheidszorg. Promedico opereert onder de Stichting Digitaal Geïntegreerde Zorginformatisering (hierna: Stichting). De Stichting behartigt de belangen van zorgverleners in de eerstelijnszorg. Onder Promedico vallen de bedrijven Promedico ICT B.V., Apro B.V., Care2U ketenzorg B.V. en MGP eHealth B.V. We ontwikkelen gedegen, moderne en toekomstgerichte softwareoplossingen voor (apotheekhoudende) huisartsen, apotheken, praktijkondersteuners, zorggroepen en de patiënt. Promedico blijft voor al haar klanten werken aan koppelingen met alle partijen in de markt. Promedico werkt aan open systemen en koppelingen voor iedereen: gericht op optimale zorgverlening en gezondheid, want Promedico staat voor: ‘Beter voor iedereen.’

Cloudleveranciers

RBICT

RBICT heeft de focus op het midden en klein bedrijf en is daarnaast gespecialiseerd in de zorgsector. Wij hebben hierdoor een brede kennis in AIS en HIS systemen. RBICT is ontstaan uit de steeds meer groeiende vraag naar eigen systeembeheerders voor het MKB. Met ons heeft u in feite een eigen systeembeheerder in dienst. Dit betekent dat wij erbij gebaat zijn dat uw ICT omgeving stabiel, efficiënt en zo veilig mogelijk functioneert. Wij zorgen tevens voor een 24 uurs monitoring service waarbij we uw hardware ten alle tijden op de achtergrond kunnen volgen, met als uitgangspunt “voorkomen is beter dan genezen”

Van Vlodrop IT

Van Vlodrop IT is gespecialiseerd in het inrichten, beheren en onderhouden van kantoorautomatisering op gebied van pc- en netwerkbeheer inclusief beveiliging. Door ons breed scala aan diensten en het leveren van Ict op maat kunt u voor zowel een zakelijke, als voor een particuliere oplossing bij ons terecht. Wij werken tegen scherpe tarieven.

VoIP-leveranciers

Huisartsentelefonie

Huisartsentelefonie – We Care Huisartsentelefonie zorgt ervoor dat huisartsen goed bereikbaar zijn en daardoor efficiënt en goed werk kunnen leveren. Wij onderscheiden ons door onze werkwijze, die erop gericht is onze klanten echt te kennen en volledig te ondersteunen. Met E-zorg bundelen we onze krachten op het gebied van betrouwbare, veilige verbindingen en persoonlijke all-in service. Onze praktijkervaring en best-practices gebruiken we graag om ook u te adviseren.

Loogisch

Wij kennen de zorg als geen ander en weten dat goede telefonische bereikbaarheid van levensbelang is. Loogisch biedt u een high secure Cloud Telefonie oplossing met flexibiliteit en vele voordelen die Cloud Telefonie u kan bieden, en dat met de noodzakelijke betrouwbaarheid en veiligheid van een gesloten netwerk. Wij beheren ons Cloud Platform 24/7 in onze Private Cloud omgeving, een garantie voor de best mogelijke bereikbaarheid. Naast telefonie, installeert, certificeert en onderhoudt Loogisch systemen op het gebied van inbraakbeveiliging, wifi, cameratoezicht, toegangscontrole en brandbeveiliging. Loogisch Communicatie en IT is één van de eerste bedrijven in Nederland die voor alle genoemde disciplines gecertificeerd is. Dit betekent voor u één aanspreekpunt, één leverancier en één factuur. Bent u op zoek naar één veilige oplossing voor uw praktijk? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen, want wij staan 24/7 voor u en uw organisatie klaar.

Routit

Het E-Zorg netwerk is volledig gekoppeld met het RoutIT netwerk. Hierdoor kan elke partner van Routit VoIP leveren over het E-Zorg netwerk. Een aparte verbinding is dan niet meer nodig.

Vcare

Bereikbaarheid in de zorg gaat niet over extra lijnen. Een goede bereikbaarheid begint met inzicht in uw specifieke situatie. Vcare levert telecommunicatieproducten- en diensten aan professionele organisaties voor wie kwaliteit en continuïteit zeer belangrijk zijn – of zelfs van levensbelang – zoals in de gezondheidszorg. Met de juist oplossing kan dat gebruiksvriendelijk, veilig en kostenefficiënt.

LanTel

Al meer dan 25 jaar is LanTel actief in de telecom. Wij hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd in telefonie voor huisartsen, zorgcentra en zorggroepen. In deze branche wordt er meer gevraagd van een telefonieoplossing. Bij LanTel heb je de keuze uit meerdere telefonieplatformen zodat wij jouw praktijk altijd de meest geschikte oplossing kunnen bieden. Met de samenwerking met E-zorg kunnen wij jou een betrouwbare en veilige telefonieverbinding leveren die in veel gevallen kan resulteren in een kostenbesparing. Onze aandacht gaat uit naar een goede dienstverlening en ondersteuning voor een optimale bereikbaarheid van onze klanten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Erkende installatiepartner

Brocacef ICT

Brocacef ICT biedt u deskundige en persoonlijke ICT-dienstverlening: een totaaloplossing voor een zorgeloze ICT-omgeving binnen uw apotheek of praktijk

Danthas

Ontzorging op ICT-gebied zorgt ervoor dat u zich volledig op uw werk kunt richten. Wij willen daarin graag met u meedenken. Wij leveren diensten op het gebied van online werken, server- en werkplekbeheer, beveiliging, kantoorautomatisering en heel veel meer.

ICTIVATE B.V

De gezondheidszorg is constant in beweging. Patiënten en zorgverleners staan voortdurend met elkaar in verbinding, delen kennis en informatie, maken gebruik van de nieuwste applicaties en technieken. Dat lijkt vanzelfsprekend…en dat houden we graag zo. We zetten onze jarenlange expertise binnen de eerste- en tweedelijnszorg met plezier in om ervoor te zorgen dat u altijd en overal zorgeloos kunt werken. Snel, eenvoudig en vooral veilig over de gewenste informatie beschikt. En dat u gemakkelijk met collega’s, partners of patiënten kunt samenwerken. Hoe we dat doen? Door te denken in ICT-oplossingen die werken. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste medische innovaties en zorgconcepten. ICT-oplossingen op maat, afgestemd op uw specifieke wensen, werkwijze en bedrijfsprocessen. Zo kunt u uw aandacht richten op uw kernactiviteiten. En doen we allebei waar we goed in zijn. ICTIVATE B.V. is uw betrouwbare ICT partner voor Limburg en Zuid- en Midden-Brabant. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met E-Zorg? Bel of neem dan contact met ons op voor meer info.

ILC-Europe

Bedrijven, zorginstellingen en bedrijfsprocessen zijn continue aan veranderingen onderhevig. Een belangrijke succesfactor om deze ontwikkelingen probleemloos te laten verlopen zijn een betrouwbare en flexibele werking van de processen tussen zowel ondernemingen als de onderlinge afdelingen zelf. Het is dan ook van essentieel belang dat de processen feilloos functioneren. Duidelijke informatie en een optimale bereikbaarheid zijn hiervoor de kernvoorwaarden. Dit vraagt om een frisse en heldere kijk op automatiseren.

Linge ICT Solutions

Maak kennis met Linge ICT Solutions. Een bedrijf boordevol ambitie om apotheken en huisartsen van dienst te zijn. We hebben een jong en enthousiast team die elke dag voor u klaar staat. Of het nu gaat om eenvoudige vragen of complexe projecten. Wij zorgen ervoor dat uw systeem draait. Uw partner in de zorg Onze disciplines liggen voornamelijk in de zorg. Voor diverse huisartsen en apotheken zijn we vast aanspreekpunt als het gaat om de ontzorging van hun werkprocessen.

Lucas IT B.V.

Wij bestaan sinds 1999 en IT speler van formaat met meer dan 35 enthousiaste medewerkers. We bieden één aanspreekpunt, volledige ontzorging en lopen voorop in ontwikkeling, hightech techniek en kennis op het gebied van automatisering, cloud computing, IT security, internet, voip, mobility, audiovisuele oplossingen en printing. Werkgebied: landelijk. Daarnaast maken we gebruik van het twindatacenter op 2 locaties in Hengelo (Ov). Het datacenter is ISO 27001, 14001, 9001 en NEN7510 gecertificeerd. De klanten van Lucas IT nemen ICT serieus en zien het als fundament voor de organisatie. Onze medewerkers zijn gecertificeerd. Daarnaast kennen we een specialisatie in de ZORG. Voor 1elijns zorg IT-oplossingen is een apart platform opgericht: www.itontzorgt.nl. Lucas IT is aangesloten bij Nederland ICT, beschikt over diverse partnerships en certificeringen van triple A-fabrikanten en behoort tot de top 3% van financieel gezonde bedrijven in Nederland.

Nedcomp

Nedcomp is een gecertificeerde Managed Service Provider met een persoonlijke touch. Managed Hosting, Managed Cloud of een goed advies over de infrastructuur; onze engineers gaan graag de uitdaging aan om een veilige en betrouwbare oplossing te bieden. Met 20 jaar ervaring en een hecht team zijn we inmiddels specialist in Maatwerk zorghosting en zijn trots op onze samenwerking met E-zorg.

Olyses B.V

Olyses ondersteunt al ruim 20 jaar huisartsen en apotheken in alle facetten van hun automatisering, inclusief telefonie. Olyses is bewust een compacte organisatie, om slagvaardig te kunnen blijven. We vervullen de rol van systeembeheerder op afstand of op locatie, voor vaste bedragen per maand. Betrokkenheid, klantgerichtheid en continuïteit zijn daarbij onze kernwaarden. We besteden veel aandacht aan onze klant, ook voor kleinere problemen. Omdat we beseffen dat ook die een werkproces kunnen verstoren. Voorop staat dat onze klant zich om de automatisering geen zorgen hoeft te maken en de tijd kan besteden aan wat belangrijk is: het verlenen van zorg.

Cura ICT

Wij zijn een ICT bedrijf die actief is in diverse branches binnen het MKB.
Een aantal van deze branches zijn huisartsen, fysiotherapeuten, advocaatkantoren, restaurants en catering, redacties, constructie, logistiek en drukkerijen.
Cura ICT is een ICT bedrijf die zich richt op het MKB en sterk is vertegenwoordigd in de eerstelijnszorg.
Wij ondersteunen huisartsenpraktijken met automatisering, telefonie en advies.
Wij staan voor Slimme ICT oplossingen, persoonlijk advies en eersteklas support!

Westers Automatisering

Westers Automatisering is gespecialiseerd ICT dienstverlener in de gezondheidszorg. Onze gedegen aanpak en betrouwbaar advies wordt al decennia gewaardeerd door opdrachtgevers In de eerste- en tweedelijns zorg en de GGZ. Als Managed Service Provider beschikken wij over alle professionele bouwstenen om onze klanten tegen scherpe tarieven een veilige en stabiele IT omgeving te bieden. Van storingsvrije desktop tot volledige cloud oplossingen en telefonie diensten. Het betrouwbare E-Zorg netwerk staat vaak aan de basis van onze oplossingen.

MediPC

MediPC is een bedrijf dat als ICT beheerder al jaren actief is met diverse diensten binnen de eerstelijnszorg. Door onze ervaring en achtergrond in de zorg zijn de medewerkers van MediPC in staat om daadkrachtig en oplossingsgericht met de automatisering binnen de praktijk aan de slag te gaan. Met MediPC heeft u nog maar één aanspreekpunt. Omdat wij naast ICT ondersteuner ook praktijkadviseur zijn en samenwerken met telecombedrijven en bedrijven op andere gebieden binnen de praktijk. MediPC als ICT ondersteuner voor zorggroepen en ketenzorg. MediPC biedt ketenzorgondersteuning aan zorggroepen en werkt daarbij samen met verschillende ketenzorg bedrijven in de eerstelijnszorg en daarnaast verzorgen wij de inwerktrajecten voor POHGGZ medewerkers in de regio Haaglanden en regio Leiden.

Algemene leveranciers

Alterdesk

Alterdesk is de ontwikkelaar van het veilige Alterdesk messaging platform. De KPN Zorg Messenger is gebaseerd op deze technologie. Lees hier meer over onze samenwerking: https://blog.alterdesk.com/nl/updates/kpn-zorg-messenger/

NDIX

NDIX is een open en onafhankelijk connectiviteitsplatform voor bedrijven en instellingen in alle sectoren in zowel Nederland als Duitsland. Het structureel verbeteren van het vestigingsklimaat en het bevorderen van bedrijvigheid en innovatie door het realiseren van een onbeperkte en grensoverschrijdende beschikbaarheid van ICT-diensten en breedbandverbindingen voor bedrijven en instellingen is dan ook onze missie. Met als spin in het web onze ‘digitale marktplaats’ waar wij aan de ene kant ICT-dienstaanbieders en aan de andere kant bedrijven en instellingen aansluiten die over ons open netwerk ICT-diensten van elkaar kunnen afnemen. Hierdoor stellen wij innovatieve organisaties in staat om mee te werken aan een ideaal landschap waarbij hun diensten eenvoudig en efficiënt kunnen worden gedistribueerd. Wij leveren daarnaast: Connectiviteit Layer2 aansluitingen op kantoor locaties Layer 2 datacenter connectiviteit WDM connectiviteit Internetexchange Naast het eigen peering-platform hebben we een exchange naar o.a. Ams-IX en DEC-IX. Operator / belichting service NDIX beheert en belicht diverse netwerken in opdracht van parkmanagementverenigingen of stichtingen.

Narrowcastings

Wachtkamerschermen

Wachtkamerschermen® is het meest gebruikte en best beoordeelde patiënten informatiesysteem in de eerste- en tweedelijns zorg. Met Wachtkamerschermen® kunt u snel en eenvoudig informatie communiceren richting de wachtende patiënt, zoals wachttijden en mededelingen over uw gezondheidscentrum, kliniek of praktijk. Maar ook het tonen van volgnummers en bewegwijzering behoort tot de mogelijkheden.