Medische Berichten Service

Iedereen in de zorgketen moet kunnen vertrouwen op veilige, secure en snelle uitwisseling van cruciale informatie. In de zorg gaat het om mensen, om levens, dus fouten mogen daarin niet gemaakt worden.

Betrouwbare gegevensuitwisseling

“Bij E-Zorg hebben ze aan een half woord genoeg om precies te weten wat ze voor je moeten doen of voor je kunnen betekenen.”

De veelgestelde vragen

Hoe weet ik hoeveel berichten ik normaal verstuur? Hoe kan ik de status van een verstuurd bericht zien? We hebben de meest gestelde vragen al even verzameld. Staat jouw vraag er niet tussen klik dan op de onderstaande knop ‘Bekijk alle veelgestelde vragen’

Beide oplossingen zijn er om ervoor te zorgen dat je zorgeloos gevoelige informatie kunt delen. De Medische Berichtenservice zorgt ervoor dat informatiesystemen veilig en snel zorginhoudelijke informatie op een gestructureerde wijze met elkaar delen. De Zorg Messenger wordt door zorgverleners gebruikt om met elkaar en met patiënten en cliënten op een veilige manier te communiceren en informatie uit te wisselen.

Via de Medische Berichten Service kan er niet met patiënten/cliënten gemaild worden. Deze service is uitsluitend gericht op gestructureerde uitwisseling tussen zorgpartners zoals huisarts, specialist, apotheker, laboratoria, therapeut. Voor het veilig communiceren met patiënten en cliënten kan Zorg Messenger gebruikt worden.

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Ja, in principe kan de Medische Berichten Service aan elk informatiesysteem dat zorginformatie uitwisselt gekoppeld worden.

We maken samen afspraken over het volume en de tarieven. Mocht er toch een groter volume worden verstuurd dan passen we dat pas aan bij aanvang van de volgende contractperiode. Je betaalt lopende een periode nooit meer dan afgesproken.

Zo werkt 't

Eenvoudige stap-voor-stap uitleg over Medische Berichten Service.

Documenten

Download hier informatie over Medische Berichten Service