Over ons

Wij leveren de beste ondersteunende techniek, zodat jij de best mogelijke zorg kunt aanbieden. E-Zorg verbindt zorgprofessionals met elkaar. Op een betrouwbare, efficiënte en veilige manier. Samen met met jullie maken we de zorg steeds wat efficiënter en beter!

Locaties

Amsterdam

Teleportboulevard 121
1043 EJ Amsterdam

Amersfoort

Stationsstraat 115
3811 MH Amersfoort

E-Zorg levert hét netwerk voor zorgend Nederland

E-Zorg bedient uitsluitend zorgverleners en zorginstellingen; dat betekent een 100% focus op deze groep professionals en hun communicatiebehoeftes. Inmiddels maken bijna alle apothekers en meer dan 85 procent van de huisartsen in Nederland gebruik van een of meerdere van onze diensten. In totaal gaat het om 5.000 zorglocaties en een veelvoud aan zorgprofessionals. Daarmee zijn we het grootste onafhankelijke zorgnetwerk van Nederland!

Certificeringen

Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij ons centraal

Zorgverleners moeten altijd kunnen vertrouwen op veilige communicatie. Of het nu gaat om uitwisseling van patiëntgegevens en medische data, digitale interactie met cliënten of communicatie met andere zorgprofessionals. Dit kan e-mail, chatberichten of video consults zijn.

E-Zorg staat garant voor een netwerkomgeving die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Ongeacht de locatie: de zorginstelling, onderweg of thuis bij de patiënt. De betrouwbaarheid en veiligheid blijven altijd gegarandeerd.

“Al sinds dag één werkt E-Zorg ‘dedicated’ voor de zorg. We zijn pure specialisten met kennis van techniek én expertise in de zorgsector. Daarom begrijpen wij de (behoeftes van de) zorgprofessional als geen ander.”

Kennis van techniek én de zorg!

Ontzorging is bij E-Zorg geen holle frase. Ontzorging is namelijk hét uitgangspunt bij het onderhouden van ons netwerk, het updaten van de verbindingen en het inrichten van onze zorgdiensten. En in het bijzonder bij het ondersteunen van al onze klanten via onze deskundige helpdesk.

Door onze toegewijde focus op de zorg, hebben we vergaande expertise opgebouwd. Al onze mensen hebben niet alleen kennis van techniek, maar ook met name van de zorg.

  • Meer dan 5.000 aangesloten zorginstellingen:
    • 65% van alle ziekenhuizen
    • 85% van alle huisartsen
    • 95% van alle apothekers