Pulse Secure wordt Ivanti

Voor de E-Zorg Remote Access dienst, wordt gebruik gemaakt van een systeem van Pulse Secure. Bij gebruik van een Remote Access account met token, kunt u die naam dus regelmatig tegenkomen. Medio september 2022 zal een update van het Remote Access platform worden geïnstalleerd, waarbij de merknaam Pulse Secure zal worden vervangen door de naam Ivanti. Dit verandert niets aan het systeem, uw account, uw toegang of uw abonnement; alleen de merknaam en het logo van het achterliggende systeem worden nu gewijzigd.

Voor de E-Zorg Remote Access dienst, wordt gebruik gemaakt van een systeem van Pulse Secure.
Bij gebruik van een Remote Access account met token, kunt u die naam dus regelmatig tegenkomen.

Medio september 2022 zal een update van het Remote Access platform worden geïnstalleerd, waarbij de merknaam Pulse Secure zal worden vervangen door de naam Ivanti.
Dit verandert niets aan het systeem, uw account, uw toegang of uw abonnement; alleen de merknaam en het logo van het achterliggende systeem worden nu gewijzigd.
Als u al gebruik maakte van de Pulse Secure cliënt voor VPN toegang, zal u daarvoor na onze centrale update ook een lokale update aangeboden krijgen.

Waar u nu nog de naam Pulse Secure met de blauw/groene vormgeving ziet, zal dat worden vervangen door de naam Ivanti in het rood met een nieuw rood icoon. Voorlopig blijft de vormgeving verder gelijk, maar dat zal op termijn ook veranderen.

Op onze FAQ site vindt u hierover meer informatie, met screenshots van de nieuwe stijl: Klik hier.