ILC-Europe

E-Zorg: de partij die alles op orde heeft

Een samenwerking tussen twee partners met hetzelfde zorg-DNA. Zo typeert Joost Wittgen, eigenaar van ILC-Europe de verhoudingen tussen zijn bedrijf en E-Zorg. Een relatie die al sinds 2008 bestaat en in de loop der jaren alleen maar beter en efficiënter geworden is. De mensen bij E-Zorg kent Wittgen al lang. Mensen met verstand van zaken in de zorgsector, maar vooral ook betrokken professionals met dezelfde mindset als het aankomt om kwaliteit en servicegraad. “De prioriteiten die ik bij mijn eigen organisatie stel, zie ik terug bij het E-Zorg team.”

“We zijn 100% overtuigd van de kwaliteit van de E-Zorg verbindingen en niet alleen de kwaliteit, maar ook de veiligheid en de ondersteuning!”

“ILC-Europe heeft als missie dat we als verlengstuk van de klant ‘de ultieme customer journey’ willen aanbieden. Onze relaties spreken ons aan met ‘collega’, het is ook ons streven dit te bewerkstelligen. Een uiting dat je ergens samen voor staat! Vanaf het moment je bij ons klant wordt, kun je erop vertrouwen dat onze inzet erop gericht is jou de optimale klantbeleving te geven. Tijdens kantooruren…en daarbuiten. Voor je hardware en je software. Op afstand of op locatie. Ontzorging is natuurlijk een veelgebruikt woord, maar het is toch ook echt wel de term die bij ons onderdeel is van het bedrijfs-DNA. Dat is bij E-Zorg niet anders. Zij zijn een zorgleverancier die als hoofddoel heeft om zaken dusdanig uit handen te nemen, dat je er geen omkijken meer naar hebt.”

“Veel van de diensten die wij aanbieden kun je uiteraard ook bij andere partijen afnemen, maar wij onderscheiden ons toch echt door de manier waarop wij relaties ondersteunen. Dat begint bij de voorkant van een klanttraject met inrichten, doormeten, certificeren et cetera. We regelen alles van A tot Z. En vanaf de start krijg je bij ons een zeer hoge servicegraad. Daarbij is er geen ruimte voor een 9-to-5 mentaliteit. In de zorgsector, zeker in de eerstelijns zorg, moet je als leverancier strenger voor jezelf zijn, dan de klant eist. Er mag wat mij betreft geen marge voor fouten zijn. Ook in dat opzicht sluiten de visies van E-Zorg en ons naadloos op elkaar aan.”

Joost Wittgen – Eigenaar ILC-Europe

“E-Zorg levert een kwaliteitsproduct. Ik durf zelfs te stellen dat ze in Nederland de partij zijn die de zaken het best op orde heeft”

“We zijn 100% overtuigd van de kwaliteit van de E-Zorg verbindingen en niet alleen de kwaliteit, maar ook de veiligheid en de ondersteuning! Daarom werken we al jaren naar volle tevredenheid samen. We staan er samen voor de zorg optimaal te faciliteren. Ik zie deze samenwerking als een stabiele factor onder onze dienstverlening. We merken ook dat we elkaar versterken. Zo brengen we bijvoorbeeld potentiële klanten bij elkaar in beeld. Dat doe je niet als je niet overtuigd bent van elkaars kwaliteiten.”

“Waar we ooit begonnen met 3 lokale apotheken opereren we inmiddels landelijk met een personeelsbestand van bijna 20 personen. We ondersteunen zelfstandige ondernemers evenals grotere organisatieverbanden zoals bijvoorbeeld Brocacef en Alliance Healthcare. En we hebben dat sinds 2008 steeds met E-Zorg gedaan. E-Zorg heeft de zaken prima op orde; ze leveren een kwaliteitsproduct. Ik durf zelfs te stellen dat ze in Nederland de partij zijn die de zaken het bést op orde heeft. Of het nu om betrouwbaarheid, veiligheid, certificeringen of service gaat.”