Westers Automatisering & Consultancy

E-Zorg is de spin in het web

Robin Nijhof is CEO (en mede-eigenaar) van Westers Automatisering & Consultancy. “Wij werken al vele jaren samen met E-Zorg en we hebben ze zien ontwikkelen tot de partij die je gerust ‘de standaard’ mag noemen, als het gaat om veilige communicatieverbindingen in de zorgsector. We hebben E-Zorg zien groeien van een partij die zich vooral onderscheidde op technisch vlak naar een bedrijf dat zijn partners zeer serieus neemt en met ze in gesprek gaat om zo samen naar goede oplossingen voor de zorgprofessional toe te werken.”

“E-Zorg is als leverancier van hét netwerk voor de zorg altijd actief als spin in het web. Men levert daarbij een belangrijke bijdrage aan nieuwe ontwikkelingen en kan daarom hier vroegtijdig op inspelen.”

Westers is als gerenommeerde automatiseringspartner voor de zorgsector al tientallen jaren actief in voornamelijk midden-Nederland. Een installatiepartij die als one stop shop fungeert voor voornamelijk huisartsenpraktijken en apotheken als het om de zorgsector gaat. Dat reikt van uitgebreide netwerken, via telefonie tot bijvoorbeeld verschillende soorten hardware zoals printers of wachtruimteschermen. Men is ook gespecialiseerd in Managed Services, dus de mensen in de zorg kunnen zich met hun zorgtaken bezighouden, terwijl Westers alle besognes op het gebied van ict overneemt. “Wij hebben altijd heel persoonlijk en direct contact met de mensen in de 1e lijns zorg en weten daarom exact wat er speelt en daarom kunnen we snel handelen om de juiste ondersteuning te bieden. Maatwerk dus! Dat is eigenlijk ook wat we van onze partners verlangen. E-Zorg past dan precies in dat plaatje, want ook zij hebben het vermogen om specifieke zaken snel op te pakken om een maatwerkoplossing aan te bieden.”

Robin Nijhof – CEO Westers Automatisering & Consultancy

“E-Zorg is wat ons betreft toch echt de standaard in Nederland“

“Wij weten wat er speelt aan de voorkant, bij de zorgprofessional en E-Zorg weet wat er speelt op netwerkgebied tussen de verschillende platforms en zorgsystemen. Die combinatie zorgt voor een uitstekende samenwerking. Als dedicated ontwikkelaar hebben zij het vermogen om de juiste koppelingen aan te bieden waarmee verscheidene informatiesystemen op elkaar kunnen worden aangesloten. Als die koppeling er niet is, dan maken ze die gewoon. Wij zullen ook altijd een partij die met een nieuwe applicatie op de markt wil komen adviseren contact met E-Zorg op te nemen. Daar zal men dan kunnen adviseren en ook al beginnen na te denken over de benodigde koppeling met bestaande toepassingen.”

“Westers blijft voor de eindgebruiker die iedere dag in de zorg actief is het eerste aanspreekpunt. En in 90% van de gevallen lossen we alle zaken zelf op. Mocht de verstoring het netwerk van E-Zorg betreffen, dan hebben we bij E-Zorg altijd korte lijntjes en werken we samen aan een oplossing. Zo blijft de continuïteit van de zorg gewaarborgd.